KNABBEL & BABBELOns Huis

Na vele huizen te hebben bezocht hebben we dan toch per toeval het huis waar we nu wonen gevonden.Ik zeg per toeval omdat we eindelijk hier in het chalettedorp kwamen kijken naar een chalet dat mijn ouders hadden gehuurd om op vakantie te komen.

Toen reden we hier de straat door en zag mijn moeder het bordje van te koop staan, riep meteen keer even terug!! Dit is hier te koop, ik was al voorbij gereden zonder het bordje van te koop te hebben gezien. We zijn met z'n allen uitgestapt en even van dichtbij gaan kijken naar het bovenste gedeelte van het huis. Mijn ma riep wauw dat is hier tof hoor niet te groot en niet te klein.

Intussen waren mijn vader en ik al via de 2de poort naar beneden gelopen om te zien wat er daar was.En ja hoor geloof het of niet daar was nog een huis beneden met een prachtige aanbouw, soort veranda en een dubbele carport , het enige nadeel was dat er geen gesloten garage was . Toch besloten we om even het nummer van het immobiliën bureau te bellen en een afspraak te maken om het huis even te bezichtigen, tot onze verbazing zei de vrouw aan de telefoon als je 10 min geduld hebt dan kom ik er zo aan.

Na een kwartiertje kwam ze eraan en konden we het huis nog bezoeken, het was meteen liefde op het eerste gezicht en mijn moeder zei, het zou goed zijn, hierboven kunnen wij wonen en jullie kunnen beneden wonen , wij keken verbaasd want er was helemaal geen sprake dat mijn ouders mee gingen verhuizen naar de ardennen .